Buiten en binnenspelen

Over ons

Geschiedenis:
Welles is leverancier en fabrikant van houtproducten voor gebruik in tuinen en openbare terreinen. Door jarenlange ervaring (sinds 1927) in de bosexploitatie en rondhouthandel heeft Welles haar kennis en ervaring met toepassingen van de verschillende houtsoorten vertaald in de ontwikkeling van een groot assortiment aan houtproducten voor tuinen en openbare terreinen. Welles kiest bewust voor het gebruik van duurzame houtsoorten om het milieu te sparen.

Welles buiten + binnenspelen
Welles buiten + binnenspelen is speeltoestellenspecialist in de levering en montage van speeltoestellen voor particulier gebruik en speeltoestellen voor openbare terreinen. Door jarenlange ervaring heeft Welles de keuze gemaakt voor het gebruik van meerdere speeltoestellen programma’s. U heeft daardoor altijd volop keuze uit meerdere speelmogelijkheden.  Daardoor kunt u altijd een speeltoestel vinden dat bij u past. Daarnaast bestaat het assortiment tevens uit de levering van tafeltennistafels, voetbaldoeltjes, parkmeubilair enz. Voor de valdempende ondergronden is er keuze uit o.a. rubbertegels, veiligheidsgras en gekleurde houtsnippers. Wij zijn gewend te leveren aan professionele doelgroepen zoals scholen, overheden, horeca instellingen en speeltuinverenigingen. Deze doelgroepen stellen hoge eisen aan de veiligheid. Wij hebben de kennis en expertise om u van dienst te zijn. Lees snel verder om te zien wie u voorgingen en wat wij voor u kunnen betekenen.

Werkwijze speeltoestellen voor openbaar terrein:
Onze mogelijkheden zijn groot. Door intensieve samenwerking met u, ons bedrijf, onze toeleveranciers en onze speeltoestelpartners in het land ontstaat de door u gewenste oplossing. Aan de hand van uw aanvraag kunnen wij een plan op maat maken die wij vervolgens kunnen uitvoeren/leveren en indien gewenst voor u kunnen monteren op locatie. Indien gewenst plannen wij vooraf een inventarisatiegesprek bij u op het bedrijf of op locatie.

U ontvangt van ons een duidelijk voorstel dat, na inventarisatie, aan uw wensen voldoet en wat past binnen uw budget. Montage vindt grotendeels in eigen beheer plaats. Vanuit ons bedrijf sturen wij het complete traject van aanvraag tot oplevering vakkundig aan. Snelle realisatie is mogelijk indien levertijden van de toegepaste materialen dit toelaten. Ook na de oplevering van het project bieden wij u een goede service aan.

Exclusiviteit:
Welles is de exclusieve Nederlandse importeur van de in Italië geproduceerde speeltoestellen van Holzhof. Het speeltoestellen assortiment is vernieuwend, kleurrijk en voldoet aan de veiligheidsnorm EN 1176. Fabrikant Holzhof is in Italië de nummer 2 in de productie van professionele speeltoestellen. Holzhof ontwerpt en fabriceert kleurrijke speeltoestellen van hout, aluminium en polyethyleen voor o.a. de recreatiesector, onderwijsinstellingen, kinderdagverblijven, horecazaken en speeltuinverenigingen.

Tip

  •  Denk aan voldoende vrije ruimte rondom elk speeltoestel, minimaal 150 cm 

  •  Denk aan voldoende valdemping rondom speeltoestellen met een valhoogte boven 60 cm 

  •  Let goed op dat de speeltoestellen gecertificeerd zijn voor de juiste doelgroep 

  •  Veranker de speeltoestellen deugdelijk aan- of in de grond 

  •  Onderhoudt uw speeltoestel goed voor langer speelplezier 

  •  Laat uw speeltoestel jaarlijks inspecteren voor een veilig gevoel 

  •  Slijtage en defecten aan speeltoestellen dienen zo snel als mogelijk hersteld te worden 

  •  Draai alle bevestigingsmaterialen en schommelhaken van het speeltoestel minimaal 1 keer per jaar aan