Buiten en binnenspelen

Informatie voor niet-geregistreerde gebruikers:

Worden de produkten thuis bezorgd en wat zijn de verzendkosten?

Alle genoemde prijzen zijn afhaalprijzen (Haulerwijk). Uiteraard kan onze bezorgservice de producten ook bij u thuis bezorgen. Hiervoor wordt een bijdrage gevraagd voor de verzendkosten. De kosten voor bezorgen zijn afhankelijk van het product en van de afstand en daarom maken wij altijd een prijsopgaaf voor u.

De producten worden door de chauffeur aan de wegkant gelost, ze worden niet gemonteerd. Voor het afleveren is het noodzakelijk dat iemand aanwezig is om de goederen in ontvangst te nemen. Uw adres dient met een vrachtauto van 18 meter lengte te bereiken te zijn.

Hoe gaat de betaling?

Betaling is op basis van vooruitbetaling middels een toegezonden factuur. Als u de goederen komt afhalen kunt u op het bedrijf ook contant betalen (géén pinapparaat).

Wanneer kan ik mijn bestelling ontvangen?

Leverdatum is altijd in overleg met u en zal voor tuinhoutproducten ongeveer 1 - 2 week na betaling plaats vinden mits voorradig. Blokhutten, tuinhuizen, tuinpoorten en speeltoestellen voor openbaar gebruik worden speciaal voor u gemaakt en zijn altijd op bestelling leverbaar, deze levertijd is afhankelijk van het type huisje, merk tuinpoort en speeltoestel en varieert van 1,5 week tot 9 weken.

Informatie voor geregistreerde gebruikers:

Worden de produkten thuis bezorgd en wat zijn de verzendkosten?

Alle genoemde prijzen zijn afhaalprijzen. Uiteraard kan onze bezorgservice de producten ook bij u thuis bezorgen. Vanaf het franco bedrag worden de producten kosteloos bij u thuisbezorgd, onder het franco bedrag wordt een bijdrage in de verzendkosten in rekening gebracht. Deze bijdrage is voor Nederland m.u.v. de Waddeneilanden € 75,00 excl. BTW en voor de Waddeneilanden en België op aanvraag.

De producten worden door de chauffeur aan de wegkant gelost, ze worden niet gemonteerd. Voor het afleveren is het noodzakelijk dat iemand aanwezig is om de goederen in ontvangst te nemen. Uw adres dient met een vrachtauto van 18 meter lengte te bereiken zijn. 

Hoe gaat de betaling?

Betalingen van de producten gaan conform onze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden.

Wanneer kan ik mijn bestelling ontvangen?

Leverdatum is altijd in overleg met u en zal voor tuinhoutproducten ongeveer 1 - 2 week na bestelling plaats vinden mits voorradig. Blokhutten, tuinhuizen, tuinpoorten en speeltoestellen voor openbaar gebruik worden speciaal voor u gemaakt en zijn op bestelling leverbaar, deze levertijd is afhankelijk van het type huisje, merk tuinpoort en speeltoestel voor openbaar gebruik en varieert van 1,5 week tot 9 weken.

Garantie:

Welles levert duurzaam hout!

Tip

  •  Denk aan voldoende vrije ruimte rondom elk speeltoestel, minimaal 150 cm 

  •  Denk aan voldoende valdemping rondom speeltoestellen met een valhoogte boven 60 cm 

  •  Let goed op dat de speeltoestellen gecertificeerd zijn voor de juiste doelgroep 

  •  Veranker de speeltoestellen deugdelijk aan- of in de grond 

  •  Onderhoudt uw speeltoestel goed voor langer speelplezier 

  •  Laat uw speeltoestel jaarlijks inspecteren voor een veilig gevoel 

  •  Slijtage en defecten aan speeltoestellen dienen zo snel als mogelijk hersteld te worden 

  •  Draai alle bevestigingsmaterialen en schommelhaken van het speeltoestel minimaal 1 keer per jaar aan