Nieuws

Robuust tuinbeits 11-07-2014

Voor het beschermen van uw houtproducten levert Welles, onder de naam Robuust , ook diverse beitsen voor een langere levensduur. Een dekkende verfbeits, een transparante impregneerbeits, een steigerbeits en een 2 componenten anti slip coating voor een stroevere houten ondergrond.

Bekijk foto's »
Rehau composietplanken 11-07-2014

Met het Relazzo terrassysteem van Rehau kiest u voor een nieuwe oplossing van hoogwaardige producten voor het maken van een duurzaam terras met minimaal onderhoud, géén scheuren en géén splinters. De “werking” van het materiaal is tot een minimum teruggebracht.

Bekijk foto's »
Gardival tuinpoorten 11-07-2014

Gardival heeft haar assortiment tuinpoorten uitgebreid, er is een ruime keuze in tuinpoorten in de houtsoorten iroko, padoek en geïmpregneerd Noord-Europees grenen (klasse 4). Alle poorten worden geleverd inclusief beslag, staanders zijn optioneel. Maatwerk is mogelijk.

Bekijk foto's »
Eiken timmerhout 11-07-2014

Het assortiment van eiken timmerhout is uitgebreid met meerdere maatvoeringen in palen, liggers en planken. Eiken is één van de meest duurzame houtsoorten en gaat zeer lang mee.

Bekijk foto's »
Zuilbloembak Allure 11-07-2014

De vierkante zuilbloembakken Allure zijn volledig voor gemonteerd en gemaakt van aan elkaar geschroefde damwanddelen van geïmpregneerd fijnbezaagd larikshout met een dikte van 4 cm, met een robuuste bodem van 2.8 cm en onderbalken van 4.5x7 cm.

Bekijk foto's »
In alle RAL kleuren spuiten van tuintimmerhout 11-07-2014

Het is mogelijk om losse tuinplanken en rabatdelen in de door u gewenste RAL kleur te laten spuiten bij afname van minimaal 50 stuks per type/afmeting. Vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk foto's »
Schutting Robuust 11-07-2014

De schutting Robuust is een nieuwe schutting, waarbij de naam al veel zegt. Schuttingen van lariks hout in de afmeting 180x180 cm, gemaakt van 12 stuks zware fijnbezaagde planken van 2.3x20 cm breed geschroefd op tussenlatten van 2.3x9 cm. Uitvoering in zowel onbehandelde en geïmpregneerde versie.

Bekijk foto's »
Het nieuwe Welles inspiratiemagazine 2014/2015 is uit 19-06-2014

Welles heeft een nieuw inspiratiemagazine, dat boordevol ideeën staat voor verwerking van houtproducten in de tuin. Met name een groot assortiment aan lariks tuinhout is beschikbaar. Van los tuintimmerhout tot bloembakken, schuttingen op maat en de robuuste overkapping Florence.

Bekijk foto's »
XIDIT cortenstaal 05-10-2012

Welles Hout is sinds november 2011 de exclusieve aquisiteur van XIDIT cortenstaal producten. Xidit ontwikkelt en produceert cortenstaal producten zoals tuinschermen, vuurkorven, vuurschalen, waterelementen, plantenbakken, borderranden enz. Tevens produceert men tuinverlichting in cortenstaal en in gegalvaniseerd staal.

Bekijk foto's »
Gardendreams aluminium veranda's 2012 25-04-2012

Gardendreams aluminium veranda's staan nu in een overzichtelijke catalogus vermeld. Gardendreams verleent 10 jaar garantie op deze zeer betaalbare veranda's, tuinkamers, carports, schuttingen en glasschuifwandsystemen. Neemt u gerust even contact met ons op.

Bekijk foto's »
Nesling schaduwdoeken nu ook in zwart 25-04-2012

Nesling schaduwdoeken heeft haar assortiment voor 2012 uitgebreid met zwarte schaduwdoeken. Gebroken wit, zand en grijs waren al langer bestaande kleuren. De betreffende schaduwdoeken zijn er in driehoekige en vierkante vorm.

Bekijk foto's »
Houtland tuinpoorten in padoek 25-04-2012

Houtland heeft haar tuinpoorten-catalogus 2012 uitgebracht. Hierin een zeer ruim assortiment van tuinpoorten gemaakt van het zeer duurzame (en zware) padoek hout dat behoort in duurzaamheidsklasse 1. Maatwerk is mogelijk. Informeert u naar de mogelijkheden.

Bekijk foto's »