U heeft geen Flash Player 9 of hoger geïnstalleerd. Download de Flash Player om de video te kunnen bekijken.

Contact

Industrieweg 11d
8426 AB Appelscha Fr. (NL)
(bezoek op afspraak)


Telefoon
+31(0)516 431470

E
[email protected]
I   www.welleshout.nl

Nieuws

Interflex, dromen worden werkelijkheid 19-06-2014

Interflex heeft een ruim assortiment aan binnen- en buitensauna’s. Een leuke variant is de “barrelsauna”. Ook de traditionele Finse kota is er in verschillende uitvoeringen. Een echte blikbanger van Interflex zijn de “camping pods” die uitermate geschikt zijn voor het overnachten op campings en recreatieparken of uiteraard in uw eigen tuin.

Bekijk foto's »
Rehau composietplanken 19-06-2014

Met het Relazzo terrassysteem van Rehau kiest u voor een nieuwe oplossing van hoogwaardige producten voor het maken van een duurzaam terras met minimaal onderhoud, géén scheuren en géén splinters. De “werking” van het materiaal is tot een minimum teruggebracht.

Bekijk foto's »
Nesling schaduwdoeken 20-08-2010

Met de schaduw oplossingen van Nesling creëert u een decoratieve en trendy schaduwplek in uw tuin of op uw terras. Mooi om te zien, maar ook functioneel. Afhankelijk van uw situatie kiest u voor een Coolfit schaduwdoek, rolgordijn of harmonicadoek. Ook te gebruiken op een dakterras, boven een kinderspeelplaats (zoals een zandbak), vijver, zwembad en dierenschaduwplek. De Nesling schaduwdoeken zijn eenvoudig zelf op te hangen met de uitgebreide montagehandleiding. U bevestigd de schaduwdoeken aan uw huis, tussen palen of boven een pergola. De schaduwdoeken zijn te leveren in de kleuren: zand, terracotta, antraciet en gebroken wit. Op ons showterrein staat een houten constructie met een Nesling schaduwdoek opgesteld.

Bekijk foto's »
Overkappingen en buitenkeukens 20-08-2010

Om het buitenleven nog aangenamer te maken zijn onze tuinproducten uitgebreid met houten overkappingen en houten buitenkeukens zodat u tot in de late uurtjes nog in uw tuin kunt relaxen en lekker kunt tafelen met uw vrienden. De producten zijn gemaakt van duurzaam lariks/douglas hout en heeft onbehandeld een levensduur van tien tot vijftien jaar en heeft de eigenschap dat het na droging steeds harder wordt. Bevestigingsmaterialen en een opbouwhandleiding van het bouwpakket worden meegeleverd. De houten buitenkeukens bestaan uit diverse losse modules zodat u uw buitenkeuken naar eigen wens kan samenstellen. Indien gewenst kunnen wij de overkappingen en buitenkeukens voor u plaatsen.

Bekijk foto's »
Gardival tuinhuis Exterior 20-08-2010

Modern, strak en multifunctioneel tuinhuis geschikt voor terras, jacuzzi, outdoor living, outdoor kitchen of als tuinberging in 4 verschillende afmetingen 300x300 cm, 350x350 cm, 400x400 cm en 400x300 cm. U kunt variëren met dichte wanden, glaswanden en schuifdeuren. Het tuinhuis Exterior wordt geïmpregneerd geleverd. Indien gewenst kunnen wij het tuinhuis Exterior voor u plaatsen.

Bekijk foto's »